Tropisk Køleskabsgrød

Bare fordi vejret er trist, gråt og kedeligt, så behøver din morgenmad ikke at være det.


Her får du opskriften på min yndlings morgenmadsret, nemlig en tropisk køleskabsgrød. Den har den helt perfekte balance mellem sød og saltet, hvor sødmen kommer fra intet andet end den eksotiske kakifrugt og de søde slikagtige dadler.

Opskrift:

Portion: 1

Tid: 5 min (ekskl. tid i køleskab)


Ingredienser:

  • 1 kakifrugt

  • 1 dadel

  • 1 1/2 håndfuld finvalsede havregryn

  • 1 tsk. kanel

  • 2 tsk. saltede nødder/frø

  • Vand

Fremgangsmåde:

  • Skær kakifrugten og dadlen i små stykker.

  • Rør havregryn og kanel sammen.

  • Hæld vand i skålen med havregrynet, indtil havregrynet er dækket fuldkommen til, og rør derefter rundt.

  • Tilsæt kakifrugten, dadlen og nødderne/frøene til havregrynet.

  • Sæt det i køleskabet over natten, og så er din tropiske køleskabsgrød klar til at blive spist.

Videoopskrift:

Video: Vickytik

Music: https://www.bensound.com


Tak fordi du læste med!

- Vickytik

  • Pinterest
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now