Nedtælling | BOGANMELDELSE

Sci-fi har aldrig været min kop te…. Indtil nu!

Nedtælling er den bedste kop dampende sci-fi-te, jeg nogensinde har drukket. Hver en slurk fyldt med spænding, missioner, og suk, ung kærlighed.


"Nedtælling" af Teri Terry, udgivet af Gyldendal, 2017 (org. titel og udgiver: "Contagion", udgivet af Orchard Books)

Bedømmelse: 💗💗💗🖤🖤

Til alle dem der gerne vil prøve at læse sci-fi


Resume:

"For et år siden forsvandt Callie sporløst. Shay bliver pludselig opmærksom om Callies forsvinden og finder ud af at hun er det eneste øjenvidne der kan hjælpe Callies bror Kai med at finde hans lillesøster.

Verdenen er under forandring, da en dødelig epidemi rammer Skotlands kyst. Karantæner, konspirationer og fjender står i vejen for Shay og Kais vej til sandheden."

- fra bagsideteksten


Anmeldelse:

Jeg kan godt lide den måde forfatterinden Teri Terry udfolder historien fra både Shays og Callies perspektiv. To MEGET forskellige personligheder.

Shay er sindssyg intelligent og betænksom, en karakter som jeg endte med at holde utrolig meget af. Callie er derimod egoistisk og hævngerrig, så meget, at jeg til tider kunne skrige ned i siderne af hende.

Og så er der Kai… Good Guy på motorcykel med beskyttertrang og temperaments problemer. lidt af en kliche.

Forholdet mellem Kai og Shay, hvor urealistisk som det nu er, var underholdende og hjerteskærende, ligesom det skulle være.


HOLD NU OP! hvor var beskrivelserne GEN-NEM-FØRT til fingerspidserne.

Hele verden var utrolig godt opbygget. Jeg elsker at opleve Skotlands byer på flugt sammen med Shay og Kai. Verden virker meget realistisk (Selvom den bliver hærget af en dødelig epidemi.) Man er opdateret om regeringens handlinger, og virussens spredning gennem hele bogen. Opdateringerne virker som en nedtælling til verdens undergang, hvilket holder spændingsniveauet konstant stigende.


Tak fordi du læste med!

- Vickytik