Harry Potter Fashion

Harry bor ikke kun i et pulterkammer under trappen i Ligustervænget 4, han bor også i min garderobe.

Personligt elsker jeg Harry Potter verdens æstetik. Alt er bare ekstra finurligt, gammelt og magisk! Den gamle britiske stil blandet med en ordentlig dosis magi giver Harry Potter verden sin helt egen unikke stemning og signatur.


Dette gælder også for den mode, der bliver vist i Harry Potter filmene. På Hogwarts er alle beklædt fra top til tå i perfekte outfits, der altid matcher til karakterenes huse, ligegyldig hvilken situation de står i. Hvilket er utrolig imponerende, når man tænker på, hvor tit jeg glemmer at få mine sokker til at matche.😅


Her får du nogle Harry Potter outfits at se, som ikke bare er inspireret af Harry Potter æstetikken, de er faktisk Harry Potter merchandise. Du vil også komme til at se, at jeg er en lille bitte smule Gryffindor besat.


Harry Potter pyjamas sæt

Hele pyjamas sættet er fra Primarks Harry Potter kollektion. Jeg elsker de søde Harry Potter relaterede detaljer, der er plastret over hele sættet, specielt Hogwarts logoet på ryggen.


Gryffindor t-shirt

En t-shirt der helt klart viser min Gryffindor ånd.


Hedwig crop-top

Når nu jeg ikke må få en ægte ugle, så må jeg jo gøre op for det med en mega cute ugle crop-top.


Gryffindors skoleuniform

Kappe, sokker og halstørklæde er fra Universal Studios i Orlando. Jeg købte det hele, da jeg var en lille skør 12- årig, som absolut ikke kunne leve uden en Gryffindor kappe. Købet gjorde mig til en temmelig fattig 12-årig, men jeg ville ærgerlig talt ikke have prioriteret anderledes i dag.

Her er 12-årige Vic.


Quidditch sweater

En dejlig varm og behagelig sweater. Jeg elsker stilen på den her sweater, især striberne på ærmerne, som gør quidditch sweateren ekstra sporty.

Gryffindor hue

Mine øre takker for denne super varme og bedårende hue. Den har helt bestemt været nyttig til cykelturene i den kolde december måned.

Luna Lovegood hoodie

En super blød hoodie med Luna Lovegoods citat: “exceptionally ordinary.”


Hufflepuff sokker

Jeg ville ønske, at jeg var en 100% die hard Gryffindor, men hvis jeg skal være helt ærgerlig, så var Gryffindor ikke det resultat jeg fik i pottermore testen... Mit resultat var nemlig Hufflepuff. Så sandheden er, at jeg egentlig kun er en wannabe Gryffindor.😢


Min ven var så sød at minde mig om denne smertefulde og pinlige sandhed ved at forære mig disse Hufflepuff sokker.

Tak fordi du læste med!

- Vickytik


Elsker du fantasy? Tjek alle mine bog relaterede opslag ud her: Date en bog.