Finding Sky | BOGANMELDELSE

Opdateret: 4. nov. 2019

Bedømmelse: 💗💗💗💗🖤

Til alle dem som elsker fantasy og romance.


Jeg siger altid;

"Hvis du ikke kan lide at læse, så betyder det at du ikke har fundet den rigtige bog endnu."


Det her var min bog. Bogen der fik min indre læseglæde frem, og derfor vil "Finding Sky" altid have et helt specielt sted i mit lille læse hjerte.


"Finding sky" af Joss Stirling, fra forlaget Oxford University Press, udgivet i 2011 (org. udgivet i 2010)

Resume:

Sky er ikke hvilken som helst pige. Hun ser farver udstråle fra mennesker, og har ingen hukommelse om sin fortid, før hendes adoptivforældre. Først da hun flytter med sine adoptivforældre fra England til det bjergbedækket Colorado, vækkes der noget indeni hende. Især når hun er i nærheden af Zed Benedict. I forhold til Skys kaninlignende persona er Zed som en tiger fanget i et bur. Farlig, uberegnelig og draget til Sky, som om deres skæbner følges den samme vej.


Anmeldelse:

Lyder det som lidt af en kliche?


Ja, måske en smule.


Nyder jeg den stadig fra start til slut, hver eneste gang jeg genlæser den?


100% ja!


Med fantasy elementer bygget ovenpå nogle klassiske amerikanske klicheer, er Finding Sky så let at få slugt som fingermadder. Romancen Sky oplever i det smukke Colorado er Bambi-bedårende, og totalt en hver piges drøm.


Fantasy elementerne er jeg også helt vilde med. Jeg syntes, at de overnaturlige kræfter og skæbner man møder i bogen er kreative og unikke. Jeg vil dog sige at karakterudviklingen på alle andre end hovedpersonerne ikke er særlig stor, og man ønsker virkelig at bogen bare kunne blive ved og ved så man kan høre alles historie.


Alt i alt er den her bog perfekt, når du ønsker en nem læselig bog, der stadig giver dig en fantastisk læseoplevelse.Tak fordi du læste med!

- Vickytik