Til stalkerne:

Wild Flowers
IMG_8633
IMG_3792
IMG_3588_redigerede
IMG_3806
kbh 2
  • Pinterest
  • Instagram

OM MIG

Halløjsa, jeg hedder Victoria: En eventyrlysten rejser, der elsker at gå på opdagelse i både den virkelige verden og bøgernes uvirkelige verden, og så er jeg også den stolte skribent bag Vickytik. 

Her får du lige 10 facts omkring mig. Med disse facts går jeg fra at være en komplet fremmed, til at blive en fremmed, som du nu har tilfældig og halv mærkelig viden om : )

1. Jeg er en TOTAL snackaholikker, og ville udskifte alle måltider med snacks, hvis det ikke ville være ekstrem usundt.​

2. Angående snacks... DADLER er mit liv! Jeg udfordrer hvem som helst til at nævne en smagsvariant af dadler som jeg ikke har smagt. Jeg mener det. TRY ME.

3. Jeg er mange gange blevet kaldt en hippie. Jeg tror det har noget at gøre med, at mit klædeskab består af 90% blomsterprint, yoga er min yndlingssport og jeg drikker grøn te i litervis.

4. Jeg studerer kinesisk og tysk på gymnasiet, og ser mange flere sprog i min fremtid.

5. Jeg er pescetar.

6. Min bedstemor er min blog-mentor (selvom hun ikke selv har en blog), men hendes support og engagement for bloggen betyder alting for mig.

7. Mit største ønske er at være en Gryffindor, men jeg er 100% en Hufflepuff. 

8. En af mine mest elsket ejendel er en halskæde med min kærestes, og mine tre bedstevenners kælenavne indgraveret. Jeg fik den på min 17-års fødselsdag, og har haft den på hver dag lige siden.

9. Fantasy er min ALL TIME yndlings genre.

10. Jeg har planer om at tage til Kina og bo der et stykke tid efter gymnasiet.

10 fun facts om mig

OM VICKYTIK

Velkommen til Vickytik. Her på bloggen finder du tre ting; Bøger der er værd at blive forelsket i, Rejseoplevelser der viser dig alle sider af globussen og en super hyggelig stemning.

Date en bog

At læse bøger er meget ligesom at date. Der er bøger der gør et godt forståhåndsindtryk med en flot forside, men ikke er værd at "date". Der er også de bøger der knuser dit hjerte, men også har gjort dit liv mere betydningsfuldt. Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig den bog, der forevigt og altid vil være dit livs kærlighed.

 "Date en bog" er kategorien der vil tilfredsstille alle dine book cravings. Det er her du finder boganmeldelser, boglister, bog-challenges og meget mere.

Forhåbentlig kan mine anbefalinger, få dig til at finde endnu flere bøger, du kan "swipe-right" til.

På mine boganmeldelser bedømmer jeg bøgerne på deres "date værdighed". De får mellem 1 og 5 hjerter, som du kan se betydningen af nedenunder: 

Anmeldelsespolitik (hvad betyder 💗?): 

💗🖤🖤🖤🖤: LAD VÆRE MED AT "DATE" DENNE BOG. DEN ER FORFÆRDELIG.

💗💗🖤🖤🖤: Vær klar på at "daten" med denne bog er langtrukken og utrolig kedelig.

💗💗💗🖤🖤: Hyggelig "date", som jeg virkelig nød. 

💗💗💗💗🖤: Super god "date". Kemien var bare on point!

 

💗💗💗💗💗: Bøger jeg vil giftes med og elske resten af mit liv gennem tykt og tyndt!

IMG_3588.JPG
bøger_3_edited.jpg

Kulturchok

Kulturchok er den kategori, hvor du finder alle mine rejse-relaterede opslag. Som f.eks. rejsehistorier, anbefalinger og guides.

 

"Kulturchok" er et udtryk, der dækker over den reaktion, man kan få ved mødet af en anderledes kultur. Jeg lærte dette udtryk, da min familie og jeg havde udvekslingstudenter boende, vi har samlet set haft 6 udvekslingstudenter, allesammen fra forskellige lande: Italien, Schweitz, Thailand, Columbia, Kina og  Indien. Hver og en af dem oplevede kulturchok, da de flyttede til Danmark.

Vores asiatiske udveklingstudenter fik f.eks. noget af et kulturchok, da de fandt ud af at man  fællesbader efter Idræt.

Vores Italienske udvekslingstudent fik også et temmeligt stort chok, da hun mødte de unge danskers drikkekultur. Til hendes allerførste gymnasiefest var hun allerede hjemme kl. 9, for at fortælle os, hvor sindsyg den danske drikkekultur er.

Grunden til at vores udvekslingstudenter fik disse kulturchok, var fordi de kom helt tæt på den danske kultur og dens normer. De var ikke bare turister, de var faktisk "danskere" for et helt år. 

Min intention med alle mine rejser er at opleve kulturchoks. Jeg vil se lande på øjnhøjde med de lokale beboere, og komme så tæt jeg kan på deres kultur og normer.  Turister ser kun overfladen, og mit ønske er at se meget MEGET mere end bare overfladen. 

Rejse_redigerede.jpg